Kinsey Wolanski, l'invasor de la final de la Lliga de Campions, descobreix el càstig

Futbol

El Vostre Horòscop Per Demà

Segons els informes, Kinsey Wolanski ha rebut una multa per haver entrat al camp durant la final de la Champions League a Madrid.

El partit entre el Liverpool i el Tottenham es va haver d’aturar després que Wolanski saltés per sobre dels acaparaments publicitaris i corrés per la pista del Wanda Metropolitano amb un banyador negre.

Més tard, el model va revelar que el truc era promocionar Vitaly Uncensored, un lloc web per a adults dirigit pel seu xicot i Youtuber Vitaly Zdorovetskiy.

Wolansky, que va realitzar el truc amb el nom del lloc web al seu banyador, va ser arrestada per la policia abans de ser alliberada posteriorment.

I marca denuncien que la jove de 22 anys ha rebut un càstig addicional per les seves burlesques i se li ha imposat una multa de 15.000 euros (13.278 lliures).

El truc va fer que es detingués el joc (Imatge: AFP / Getty Images)

Segons la publicació espanyola, la tarifa suposa una multa de 5.000 euros (4.426 lliures esterlines) de la UEFA per haver entrat al terreny de joc i una multa de 10.000 euros (8.852 lliures esterlines) per part de la policia per anunciar il·legalment el lloc web del seu xicot.

pèrdua de pes rebel Wilson

Tanmateix, es creu que la suma és molt petita en el context, amb alguns informes que afirmen que la trucada va donar al lloc web ingressos publicitaris gratuïts d’uns 3 milions de lliures.

Wolansky també va veure augmentar el seu perfil com a resultat del truc, amb la seva pàgina d’Instagram que va passar de 300.000 seguidors a 2,4 milions abans que es retirés.

Kinsey Wolansky ha estat multada per la seva última actuació a la Lliga de Campions (Imatge: REUTERS)

L'incident va tenir lloc durant la primera meitat d'una final europea, que va guanyar el Liverpool.

Els de Jurgen Klopp no ​​van estar en el seu millor moment, però van avançar-se aviat mitjançant un penal de Mohamed Salah després que es va considerar que Moussa Sissoko va manejar la pilota a la zona dels Spurs en el minut inicial.

El suplent Divock Origi va afegir un segon gol tard per assegurar la victòria dels vermells.

Era la sisena vegada que el club guanyava la competició europea i la seva primera peça de plata sota Klopp.

últimes transferències de la Premier League

Llegeix més

Final de la Champions League
Un invasor de tocs poc vestits atura la final 6 punts de discussió de la final Els fanàtics fan falla als problemes de les reproduccions de YouTube Fan detingut per masturbació a Madrid