Els aficionats a Aston Villa llancen CABBAGE a Steve Bruce durant el dramàtic sorteig del Preston mentre la pressió augmenta sobre el cap de Villans

Futbol

El Vostre Horòscop Per Demà

Els fanàtics d'Aston Villa van llançar una col contra Steve Bruce amb el jefe assetjat sota una pressió creixent després d'un empat dramàtic a casa contra Preston.

Els vilatans van sortir amb un punt després d’empatar per 3-3, tot i mantenir un avantatge de 2-0 al descans després dels gols de Jonathan Kodjia i Tammy Abraham.

Però James Chester va veure vermell als nou minuts de la segona meitat i Daniel Johnson va convertir el penal resultant per al North End.

Paul Gallagher va empatar a 11 minuts del temps abans que Louis Moult semblés haver arrabassat un guanyador de Preston.

(Imatge: Birmingham Mail)

ufc 245 hora del Regne Unit

Però Yannick Bolasie va alleujar part de la pressió sobre el seu entrenador empatant en el temps de parada, tot i que Glenn Whelan encara ho hauria pogut millorar.

Va fallar un penal amb l’últim cop del partit per negar als amfitrions el que haurien estat els tres punts.

És només una victòria en 10 per a Bruce i Villa i el seu segon empat consecutiu després d’un impàs per 1-1 amb el Bristol City a Ashton Gate el divendres a la nit.

gloria grahame peter turner

Un aficionat a la Vila desactiva la seva frustració (Imatge: Birmingham Mail)

Bruce va portar a Villa a un termini de la Premier League el mandat passat, però el Fulham els va vèncer a la final dels playoffs.

Va seguir un estiu tumultuós, i només tres victòries d’aquest mandat els deixa 12è al Campionat, a set punts dels dos primers.