Dina Asher-Smith corre calenta ja que és igual als 60 m més ràpids de tots els anys després de 15 mesos fora

Altres Esports

El Vostre Horòscop Per Demà

Control de creuer: Asher-Smith guanya la seva escalfada a Karlsruhe

Control de creuer: Asher-Smith guanya la seva escalfada a Karlsruhe(Imatge: Getty Images)

Dina Asher-Smith va fer un impressionant retorn a la competició en la seva primera carrera des que es va convertir en campiona del món de 200 metres el 2019.

La dona més ràpida de la Gran Bretanya ha aconseguit una avantatge mundial de 7,08 segons per guanyar els 60 metres a l’obertura del World Indoor Tour a Karlsruhe.

Victory li va guanyar 10.000 dòlars i un comodí al Campionat Mundial de pista coberta de l’any que ve a Belgrad.

Més important encara, va confirmar que 15 mesos fora no ha esvaït els seus poders abans dels Jocs Olímpics de Tòquio.

En la seva primera carrera a l'interior des del 2018, va aconseguir 7,11 segons per aconseguir la final, on va igualar el seu millor rècord personal i va quedar a només 0,02 del rècord britànic d'Asha Philip.

Asher-Smith va dir: Estic molt content d’això. Feia molt de temps que no competia a l’escenari internacional però no tenia por, ni més il·lusió.

Ha passat tant de temps. M’encanten les carreres, m’encanten els esprint. És el que sóc bo.

Asher-Smith:

Asher-Smith: 'Feia molt de temps que no competia a l'escena internacional, però no em feia por, estava més emocionat' (Imatge: Getty Images)

'No estava realment preocupat d'estar oxidat, tot i que probablement tinc una mica més de nit'.

Asher-Smith es traslladarà a Dusseldorf per a la seva pròxima cursa demà mentre es dirigeix ​​cap als Jocs Olímpics, on l’equip GB ha après que es limitarà a la vila dels atletes i als llocs de competició, però no haurà de fer quarantena a l’arribada a Tòquio.

Així ho va dir John Coates, vicepresident del Comitè Olímpic Internacional (COI), en una entrevista amb Sky News Austràlia .

Asher-Smith competia per primera vegada a l’escenari internacional des que es va coronar campió del món de més de 200 metres a Doha a l’octubre del 2019 (Imatge: Getty Images)

Els organitzadors esbossaran tots els detalls en els llibres de jocs que s’espera que indiquin que els participants han de passar un període de quarantena abans de viatjar a Tòquio, i que han de ser sotmesos a proves cada quatre dies durant els Jocs.

Coates va afegir: es limitaran a la Vila Olímpica i es transportaran al seu lloc per competir i entrenar. Això és. No hi ha d’anar al centre.

Mentrestant, els caps britànics d’atletisme han elaborat plans de contingència per permetre als atletes classificar-se i obtenir la selecció per als Campionats d’Europa en sala després de la cancel·lació dels Champs Britànics.

El cap de setmana del 20 al 21 de febrer es duran a terme proves a Lee Valley, Loughborough i Sheffield o Manchester.