A quina hora és la final masculina de Wimbledon 2018? Tot el que heu de saber per davant de Novak Djokovic i Kevin Anderson

Tennis

El Vostre Horòscop Per Demà

Novak Djokovic va aconseguir una extraordinària marató de cinc sets contra Rafael Nadal per arribar a la final de Wimbledon.

L'ex número 1 del món, de 31 anys, s'enfrontarà a Kevin Anderson en la representació de diumenge després d'una absorbent victòria per 6-4 3-6 7-6 (11/9) 3-6 10-8 que va trigar cinc hores i quart .

Va ser la segona semifinal més llarga de la història de Wimbledon.

Però, tot i que el divendres, la batalla titànica d’Anderson i John Isner, que va durar sis hores i 36 minuts i va obligar a jugar la segona semifinals durant dos dies, era més un exercici per analitzar els asos, aquest era un clàssic de ferro colat.

Novak Djokovic celebra la victòria del seu partit de semifinals (Imatge: Reuters)

Djokovic, que va guanyar dos sets a un durant la nit, va perdre la calma quan el quart set es va lliscar i va picar amb furiós la raqueta contra la planta de la sabata.

Però va recuperar la tranquil·litat per vèncer un Nadal esgotat a la 52a trobada d’aquests grans rivals.

Kara Tointon i Artem Chigvintsev 2013

Aquí hi ha tot el que cal saber abans de la final del diumenge.

Quan és la final masculina de Wimbledon?

Diumenge, 15 de juliol.

Quina hora es?

El partit començarà a les 14h.

Kevin Anderson celebra la seva èpica victòria a les semifinals (Imatge: Getty Images Europe)

Com puc veure-ho?

L’acumulació en directe es farà a BBC One a partir de la 1 de la tarda i passarà a BBC Two a les 1.55 de la tarda per cobrir en directe el partit.