Quin canal és el Liverpool contra el Southampton? Detalls del temps d'inici, de la televisió i de la reproducció en directe

Futbol

El Vostre Horòscop Per Demà

Klopp necessitarà tres punts per mantenir vives les esperances del futbol europeu(Imatge: Pool via REUTERS)

El Liverpool lluitarà contra la venjança quan s’enfronti a Southampton dissabte.

Quan els dos equips es van trobar a principis d’aquest any, els Saints van aconseguir guanyar els tres punts amb una victòria a casa per 1-0.

La victòria de Southampton va contribuir a la forma de lliga en espiral del Liverpool en aquell moment, cosa que els va veure perdre també contra Brighton i Burnley.

matthew mcconaughey pèrdua de pes

Però quan la tornada arriba a Anfield, el Liverpool necessita una victòria, amb possibilitats externes de futbol europeu l’any vinent.

El Liverpool es troba a set punts del quart classificat, el Chelsea, però té un partit a la mà dels finalistes de la Lliga de Campions, quan només queden uns quants partits.

El Southampton es troba 15è, deu punts per sobre de la zona de descens, però amb un joc a la mà a tothom que està per sota, probablement estigui a salvo del descens.

El Liverpool ha suportat una campanya difícil

El Liverpool ha suportat una campanya difícil (Imatge: Pool via REUTERS)

Tot i això, els dos equips arriben a l’empat en mal estat, amb el Liverpool que ha empatat els tres últims en el rebot i que el Southampton només ha guanyat una victòria en els últims cinc.

El Liverpool va jugar per última vegada el 24 d’abril, cosa que va donar a l’equip un llarg descans en una temporada molt ocupada, però necessita els tres punts per mantenir les possibilitats de jugar a Europa l’any vinent.

Quina hora és Liverpool contra Southampton?

L’inici es farà a les 20:15 hores el dissabte 7 de maig.

És el darrer partit de quatre partits que es jugaran dissabte, que també veuen Man City jugant al Chelsea en un assaig general de la final de la Champions.

A la darrera reunió de la parella al gener, el Southampton va guanyar el partit per 1-0 (Imatge: POOL / AFP a través de Getty Images)

Liverpool i canal de televisió de Southampton i transmissió en directe

El partit es podrà veure en directe a Sky Sports Premier League i Sky Sports Main Event.