Quin canal és l’Everton contra Man City? Detalls del temps d'inici, de la televisió i de la reproducció en directe

Futbol

El Vostre Horòscop Per Demà

El Manchester City continua buscant un quàdruple sense precedents.

Pep Guardiola i el seu equip tenen un avantatge al capdavant de la Premier League, van passar per davant del Borussia Mönchengladbach a la Lliga de Campions els vuitens de final de la Champions i jugaran contra el Tottenham Hotspur a la final de la Copa Carabao del proper mes.

cap d'any de birmingham 2014

A la FA Cup, que va guanyar per última vegada el 2019 com a part d’un triplet domèstic, van a l’Everton aquest cap de setmana al quart de final.

El City va visitar Goodison Park a la Premier League el mes passat i va guanyar per 3-1 gràcies als atacs de Phil Foden, Riyad Mahrez i Bernardo Silva.

El Manchester City buscarà una nova victòria a Goodison Park dissabte

El Manchester City buscarà una nova victòria a Goodison Park dissabte (Imatge: Manchester City FC a través de Getty Ima)

L’Everton està a la recerca d’un quatre primers classificats a la lliga i la classificació per a la Lliga de Campions de la propera temporada, però també li encantaria guanyar i intentar aconseguir un primer gran trofeu des del 1995.

Quina hora és l’Everton contra Man City?

Everton i Man City juguen el segon quarts de final d’aquesta setmana, després del derbi de la costa sud entre Bournemouth i Southampton.

L’inici a Merseyside és a les 17.30 hores.

El partit anirà a la pròrroga si queda tot quadrat al cap de 90 minuts, i es podria decidir per un llançament de penals en cas que el marcador continués igualat.

Canal de televisió Everton vs Man City i transmissió en directe

Aquesta eliminatòria de la Premier League la mostrarà dissabte BT Sport.

Pep Guardiola i el seu equip segueixen buscant un quàdruple sense precedents

Pep Guardiola i el seu equip segueixen buscant un quàdruple sense precedents (Imatge: REUTERS)

La cobertura començarà a les 17:00 i els espectadors hi podran accedir amb tots els costums habituals.

Probabilitats de Everton vs Man City

No és sorprenent que el City sigui el clar favorit del xoc, atesa la seva sensacional forma recent.

Els visitants arriben a 1/3 d’accés a les semifinals, mentre que la victòria sorpresa de l’Everton està disponible a 8/1.

Hi ha un sorteig a l’hora normal disponible el 4/1.

Probabilitat cortesia de Betfred i subjecte a canvis.