Soccer Aid 2019: Anglaterra 2-2 Resta del món XI (1-3 bolígrafs): victòria ROW als penals

Futbol

El Vostre Horòscop Per Demà

Aquest és el moment en què la 'resta del món' va guanyar el Soccer Aid 2019

Esdeveniments clau

Kem Cetinay va marcar un empat tardà per assegurar que Soccer Aid es decidís per una tanda de penals per segon any consecutiu, ja que la resta del món guanyava en puntades.

L'estrella de l'Illa de l'Amor va produir un moment de màgia per tallar dins de John Terry i arrossegar un xut davant de David Harewood a la porteria d'Anglaterra per treure el nivell de ROW amb minuts restants de temps normal.

A continuació, el porter de ROW, Nicky Byrne, va salvar el xut decisiu de l’humorista Lee Mack en el tiroteig per confirmar la victòria del seu equip.

El cantant de Westlife ja havia negat l’entrenador del cos, Joe Wicks, en el tiroteig abans que Mark Wright enviés el penal.

Anglaterra va deixar escapar un avantatge de dos gols, després de prendre una posició de comandament gràcies a una aparició de Jeremy Lynch a la primera part.

Kem Cetinay celebra la seva tarda igualada que va ajudar a ROW a guanyar el Soccer Aid (Imatge: Getty Images)

L'estilista va agafar el primer després de seguir una volea de Rachel Yankee fins a casa, abans de girar a la caixa per disparar davant de Julio Cesar per la seva segona.

Però Usain Bolt va aprofitar un error de Jamie Carragher per mantenir la resta del món en el partit del Soccer Aid 2019.

rachel thompson daley thompson

Bolt i Carragher havien gaudit d'una tensa batalla, abans que l'antic jugador del Liverpool malinterpretés una rematada de cap, cosa que permetia al davanter de la ROW superar David Seaman.

Aleshores, Cetinay va agafar a la segona part quan faltaven minuts per penar-lo als penals, abans de registrar la seva tercera victòria de Soccer Aid.

Tota l'acció, tal com va passar, a continuació ...

No és massa tard per fer una donació i el govern del Regne Unit duplicarà totes les donacions fins al 23 de juliol

Contingut de l'anunciant de Ajuts de futbol per a Unicef

Encara hi ha molt de temps per donar-lo a Soccer Aid for Unicef ​​2019.

A tot el món, les malalties, els conflictes, la fam i la pobresa estan alterant el joc de milions de nens. El 2019, Soccer Aid for Unicef ​​s’ha intensificat perquè els nens tinguin la infància a la qual tenen dret.

I un any més, cada any, cada 1 £ que reculgueu o doneu fins al 23 de juliol de 2019 serà igualat pel govern del Regne Unit, duplicant la diferència que feu en la vida dels nens. Què estàs esperant, doncs?

Clica aquí per donar tot el que puguis.

22:08

Piers Morgan jubilant

Aquest podria ser el millor moment de tota la meva vida, brillantment capitanejat per Usain Bolt.

Un equip d’herois.

Les meves simpaties a Susanna Reid.

22:07

(Imatge: Chelsea FC a través de Getty Images)

22:01

ROW guanya el Soccer Aid 2019

La resta del món ha guanyat el Soccer Aid 2019 després de guanyar 3-1 per tirs de penals.

El porter Nicky Byrne va negar a Lee Mack que acabés amb les esperances d’Anglaterra després que Mark Wright hagués enviat el seu punt de banda i Joe Wicks enviés directament a Byrne.

Kem Cetinay va ser l'últim a acabar la seva rematada, que va ser l'encert, ja que va ser el seu gol tardà en temps normal el que va obligar el partit a penals.

És la tercera victòria de ROW a la sèrie Soccer Aid i els drets de presumir són fermament amb la co-gerent de ROW, Piers Morgan, sobre la copresentadora de GMB i la co-gerent d’Anglaterra, Susanna Reid.

No voldríem ser Susanna al matí!

21:56

Byrne salva de Mack

Byrne nega Lee Mack i tot s’ha acabat. ROW ha guanyat el Soccer Aid 2019.

21:56

Cetinay fa el 3-1

Kem Cetinay ha posat ROW a la distància de la victòria. Anglaterra ha de marcar per quedar-s'hi.

21:56

Wright l’envia molt

Un llarg recorregut i tartamudesa de Mark Wright, però ho fa molt.

21:55

Fila de plom

DJ Serraller dispara a casa per posar ROW al davant.

21:54

Wicks falla

Nicky Byrne salva de Joe Wicks. Va ser una mala penal directa al porter, i ROW pot agafar el cap ara.

21:54

1-1

Billy Wingrove envia a Harewood pel camí equivocat al nivell.

21:53

1-0 Anglaterra

Ben Shephard col·loca la pilota a la cantonada superior.

21:48

FT: Anglaterra 2-2 FILA

Això acaba els 90 minuts i ens dirigirem als penals a Stamford Bridge.

La vaga tardana de Cetinay assegura que Soccer Aid es decidirà mitjançant un tiroteig per segon any consecutiu.

quants anys té la Liz Hurley

Va ser una segona part ajustada, amb les dues bandes rebutjant ocasions.

Però Cetinay va aprofitar l'oportunitat, tallant dins de John Terry abans d'enviar-lo per davant d'Harewood per enviar el joc a puntades.

El drama encara no s’ha acabat.

(Imatge: Getty Images)

21:45

Anglaterra supera a ROW per l’esquerra mentre Owen deixa passar la pilota a Mack, però el seu tacte el deixa baixar de nou i finalment bloqueja l’autorització i l’envia a la porteria.

21:44

Només queden minuts aquí amb les puntuacions totes quadrades. Tens la sensació que hi pot haver una oportunitat més per a qualsevol banda, però ho prendran?

21:43

Cantona l’envia per sobre del llistó. Certament, no és un dels seus millors.

21:42

ESTALVIA!

Harewood salva bé de Drogba per mantenir Anglaterra igualada.

21:42

Middleton és substituït el guanyador de la competició Good Morning Britain Alan Sexton pels últims minuts.

21:41

Anglaterra s’acosta a recuperar el seu avantatge mentre Byrne salva a la baixa al seu pal proper de Cole abans que Redknapp disparés moments després.

21: 41 ESDEVENIMENT CLAU

OBJECTIU! Cetinay agafa un igualador

La resta del món està a nivell. Kem Cetinay amb el gol gràcies a un gran remat de davanter.

dona i filla de Paul Walker

Anglaterra va perdre la possessió a l’altre extrem abans que ROW enderrocés el camp.

Cetinay va tallar l'interior i va disparar davant d'Harewood abans de sortir cap a la banqueta de ROW amb encant.

Les sancions s’aprofiten ara.

(Imatge: Simon Dael / BPI / REX)

21:38

21:37

Glen Johnson torna a substituir Carragher, que va tractar amb Bolt de forma impressionant en aquesta segona meitat.

21:37

Terry amb la volea acrobàtica de la creu de Cole, O'Carroll bloqueja bé la línia abans que Mack la torne a disparar. Una altra oportunitat és la mendicitat.

21:36

Bonic un-dos de Joe Cole amb Owen. Cole es va trobar a la porteria, però va xutar el seu xut a terra i Byrne es desvia cap a la cantonada.

21:35

Wingrove també ha tornat a substituir Bolt. Harry Redknapp tirant els daus aquí a la recerca d’un empat.

21:35

Aquí ve el rei

Un home que podria canviar tot això és l’home que actualment estava al marge esperant que arribés: Eric Cantona. Michael Essien marxa i el rei Eric està activat.

21:34

Queda poc menys d’un quart d’hora per jugar aquí, Anglaterra encara guanya dos gols a un. La resta del món ha de trobar alguna cosa des d’alguna part per forçar aquest joc a penals o fins i tot guanyar el partit en temps normal. Tenen molta possessió però creen poca cosa.

21:32

Possibilitat de Mack

A Lee Mack se li dóna una oportunitat gloriosa després d’una deliciosa pilota de Wicks, però el divertit televisiu l’aconsegueix. Quin moment hauria estat.

21:31

(Imatge: imatges d'acció mitjançant Reuters)

21:30

Drogba n’aconsegueix un! Però Harewood és igual amb una parada magnífica.

21:30

Anglaterra lluita per mantenir la pilota ben elevada, cosa que podria suposar una amenaça real, ja que aquest joc es manté amb la majoria de l'equip de ROW acampat a la meitat dels Tres Lleons.

21:28

L'heroi de dos gols Lynch surt

Jeremy Lynch marxa, el seu treball realitzat després de la seva primera mitja parèntesi. Lee Mack entra al seu lloc amb 95,80 a la part posterior de la samarreta, en una resposta divertida a la samarreta de Bolt de 9,58.