L’heroi de natació dels Jocs Olímpics, Adam Peaty, mostra impressionants flexions de Superman que el van ajudar a guanyar l’or a Rio 2016

Altres Esports

El Vostre Horòscop Per Demà

L’heroi de natació dels Jocs Olímpics Britànics, Adam Peaty, ha demostrat les seves increïbles habilitats per a la pressió en aquesta brillant publicació d’Instagram.

qui és la núvia de Decs 2014

El jove d’Uttoxeter, de 21 anys, va guanyar la primera medalla dels Jocs Olímpics de Rio a la Gran Bretanya, posant fi a una espera de 28 anys per a la natació d’or d’un home de Gran Bretanya.

Va mostrar el poder explosiu dels seus braços al vídeo, que es va rodar mentre s’entrenava abans dels Jocs de Rio.

Filmat amb una bandera de la Unió al fons, Peaty s’empeny del terra a càmera lenta abans de picar a l’aire.

Peaty s’enlaira durant la seva pressió

Es prepara per aplaudir a l’aire

Mostra les seves habilitats de premsa

Adam Peaty celebra després de batre el rècord mundial i guanyar l'or a la final masculina de 100 metres braça

Peaty estava molt lluny de la classe del camp (Imatge: AFP / Getty)

No des que Adrian Moorhouse el 1988 un britànic va guanyar un títol olímpic de natació i Peaty va guanyar la mateixa cursa de 100 metres braça en un rècord mundial de 57,13 segons i més de 1,5 segons.

Però Peaty, que té doble campió olímpic i quatre vegades medallista Rebecca Adlington com a mentor i el seu entrenador de la City of Derby, Mel Marshall, per guiar-lo, no descansarà sobre els seus llorers.

Ja tenia ganes de millorar el rendiment incomparable quan torna a entrenar a la Repton School i a la Universitat de Loughborough després d’un merescut descans.

Peaty, que divendres competeix en el relleu de 4x100 m, va dir: 'Sí, estic a punt. Tinc un dels millors mentors del món a Mel. Ella hi ha estat i ho ha fet tot.

I parlo amb Becky bastant. Ella hi ha estat i ho ha fet tot.

Però no em conformaré amb això. Vaig a tirar endavant.

Peaty va destrossar la seva pròpia marca mundial (Imatge: AFP / Getty)

'Estic segur que tots els medallistes d'or ho diuen, però jo i Mel actuem de manera diferent, sempre buscant l'excel·lència i la superació personal.

sopar de divendres a la nit horrible àvia

'Serà bo tornar a Repton, tornar a Loughborough i recollir aquelles zones que podem millorar.

'Però, ara per ara, gaudiu-ne, feu aquest relleu i esperem que obtingueu un altre bon rendiment per a l'equip GB'.

Peaty ara planeja marxar de la casa familiar que comparteix amb la mare Caroline i el pare Mark, que eren a Rio per veure’l al costat de la seva xicota Anna Zair, una estudiant de psicologia de la Universitat de Loughborough de 19 anys.

'L'única raó per la qual no em vaig mudar va ser per la fórmula guanyadora', va dir Peaty, que no va veure cap motiu de trastorn a l'acumulació de Rio.

'No puc deixar de pessigar-me', va escriure Zair a Twitter dilluns al matí després de despertar-se de la notícia que el seu xicot és campió olímpic.

L’àvia Mavis Williams, de 74 anys, torba, també ha d’estar incrèdula.

rak el seu x factor names

Es va sorprendre quan se li va informar que els seus seguidors de Twitter havien crescut de desenes a milers en qüestió d’hores, convertint-se en un clar guanyador de la simpàtica batalla de seguidors amb la seva mare.

I Peaty té ganes de retrobar-se amb la seva nan.

'La meva nan significa el món per a mi. Espero que estigui orgullosa ', va afegir.

'És una gran nan. Ella sempre va creure també en mi. Em fa gràcia que competeixin per això, però aquest és el tipus de família que som.

El jove de 21 anys va dominar de principi a fi (Imatge: AFP / Getty)

'No puc esperar a arribar ara a casa amb la meva nana i donar-li una abraçada massiva.

'(Però) encara tenim feina a fer ara i continuarem pel relleu'.

Gran Bretanya va ser criticada per haver guanyat només tres medalles a la piscina a Londres 2012, cap d’elles d’or.

Però dos es van guanyar a la segona nit de finals de natació, amb Peaty al capdavant i Jazz Carlin va sumar plata als 400 m lliures.

L’equip britànic té la possibilitat d’obtenir una medalla en el relleu de medley, que compta amb dos llargs de cada cop, sobretot amb Peaty implicat.

És una de les altres possibilitats de medalla a la piscina, però cap és tan clavada com Peaty.

quina alçada té Bradley Walsh en peus

Es va sorprendre fins i tot a si mateix amb el seu últim i duríssim temps que el va deixar preguntant-se: 'On són tots?'

Peaty era clar favorit per entrar als Jocs com a campió del món i l’únic home de la història que nedava per sota dels 58 segons.

L'or de Peaty és la primera medalla per a l'equip GB dels Jocs (Imatge: AFP / Getty)

Dissabte, va superar el seu propi rècord mundial en la seva calor, amb un marcador de 57.55 i va ser 0.07 més lent a la seva semifinal, ja que es va classificar més ràpidament.

I es va avançar encara més ràpidament per aconseguir una victòria suprema.

significat espiritual de 1101

Va completar els primers 50 m en 26,61, 0,08 sota un rècord mundial i un segon llarg llarg el va veure augmentar l'avantatge de guanyar en un temps encara més ràpid del que havia imaginat.

Cameron van der Burgh, de Sud-àfrica, campió de Londres 2012, va ser segon el 58,69 i Cody Miller dels Estats Units tercer el 58,87.

Peaty va dir: 'Aniria molt bé aconseguir menys de 57,9 en els escalfaments, però això em va sorprendre absolutament.

Vaig mantenir el cap fred per les semis i després vaig tornar a empènyer.

'La coherència (però) significa per a mi molt més que aquelles vegades'.

Adam Peaty competeix per batre el rècord mundial i guanyar l'or a la final masculina de 100 metres braça

Peaty led des del primer moment (Imatge: AFP / Getty)

Peaty va aconseguir l'or en un nou temps rècord (Imatge: AFP / Getty)