London Marathon 2017 resultats, temps i guanyadors, ja que Mary Keitany bat l’únic rècord mundial femení

Altres Esports

El Vostre Horòscop Per Demà

Els corredors kenyans van dominar la Marató de Londres, ja que Daniel Wanjiru i Mary Keitany van guanyar les curses d’elit masculines i femenines respectivament.

Keitany va establir un nou rècord mundial només per a dones en el procés, creuant la línia de meta a les 2:17:01, el temps més ràpid des que homes i dones van començar a competir per separat.

Mentrestant, Wanjiru va guanyar la seva primera marató de Londres, mantenint la competició aclaparadora favorita per la victòria, Kenenisa Bekele.

A la cursa masculina en cadira de rodes, David Weir va establir un rècord de set victòries a la Marató de Londres.

El paralímpic guanyador de diverses medalles, de 37 anys, va superar el rècord de sis victòries de Tanni Grey-Thompson en guanyar el títol a la línia de Marcel Hug, a Suïssa.

Va creuar la línia de meta en un temps d'1h 31min 6 segons, només un dia després de canviar d'opinió perquè la carrera fos l'última.

margot robbie will smith

En la cursa femenina en cadira de rodes, Manuela Schar va obtenir la seva primera victòria a Londres.

Vegeu la llista completa de resultats a continuació ...

EN DIRECTE: seguiu tota l'acció de la Marató de Londres al nostre blog en directe

Daniel Wanjiru, de Kenya, celebra la seva primera marató de Londres (Imatge: REUTERS)

Mary Keitany, de Kemnya, guanya la seva tercera marató de Londres (Imatge: PA)

David Weir va establir un rècord de SET victòries de la Marató de Londres (Imatge: REUTERS)

La suïssa Manuela Schar guanya la seva primera Marató de Londres (Imatge: Getty Images Europe)

Elit masculí

Daniel Wanjiru va guanyar el seu primer títol de la Marató de Londres diumenge després de tornar a casa en un temps de 2 hores 5 minuts 48 segons.

El kenyà va guanyar la carrera amb només cinc segons d'avantatge sobre la seva aclaparadora favorita a la victòria, Kenenisa Bekele.

Bekele té els rècords mundials de 5.000 i 10.000 metres, així com vuit títols olímpics i mundials.

Havia estat apuntant a la victòria i batent el rècord de Dennis Kimetto de 2:02:57, establert a Berlín el 2014, després d’haver demanat als organitzadors de curses que els marcapassos el portessin a la meitat de les 61:30, al ritme del rècord mundial.

què vol dir 244

Però Wanjiru va fer brillantment per aguantar Bekele per endur-se el seu primer títol a Londres i la victòria més gran de la seva carrera .

10. Michael Shelley (AUS) - 2:11:38

Per obtenir els resultats complets, consulteu el fitxer La pàgina de resultats oficials de la London Marathon aquí.

Elit femenina

La kenyana Mary Keitany va guanyar la seva tercera marató de Londres i en fer-ho va superar el rècord mundial.

Va creuar la línia en 2 hores 17 minuts 1 segon per passar el temps més ràpid des que homes i dones van començar a competir per maratons per separat.

Keitany va vèncer Tirunesh Dibaba a Etiòpia, que va acabar segon, després que Dibaba va començar a lluitar al terraplè, fins i tot aturant-se en un moment donat que semblava agafar-se l'estómac.

nom real de boris johnsons

Alyson Dixon va ser el primer corredor britànic que va superar la línia, i va acabar 12è a classificar el seu lloc a la plantilla de GB per al Campionat Mundial d'estiu, ja que el cinc vegades olímpic Jo Pavey va abandonar el camp després de 16 milles.

Mary Jepkosgei Keitany, de Kenya, celebra (Imatge: REUTERS)

Cadira de rodes per a homes

David Weir ha guanyat un setè títol rècord de la Marató de Londres a la cursa masculina en cadira de rodes.

El jugador de 37 anys va aconseguir la victòria diumenge en una hora 31 minuts i sis segons després d'un sprint per superar el campió en defensa Marcel Hug per només un segon.

Rafael Botello Jiménez va ser tercer després d’un espectacular final a The Mall quan Weir va superar les sis victòries de Tanni Gray-Thompson.

El sisè campió paralímpic Weir havia donat a entendre que estava preparat per ajornar la retirada per continuar concentrant-se en les carreres de carretera, després d’haver-se allunyat de l’equip GB després dels decebedors paralímpics de l’any passat.

Weir creua la línia pel seu setè títol de la Marató de Londres (Imatge: REUTERS)

Cadira de rodes per a dones

A la cursa femenina en cadira de rodes, l'atleta suïssa Manuela Schar va aconseguir el seu primer títol de la Marató de Londres, creuant la línia en un temps d'1 hora 39 minuts 57 segons per davant de les atletes nord-americanes Amanda McGrory i Susannah Sacroni.

Manuela Schar guanya la marató d’elit en cadira de rodes per a dones (Imatge: AFP)