Futbol

El Vostre Horòscop Per Demà

Al setembre, la FIFA va lliurar el millor & apos; premi al millor futbolista masculí, atorgant-lo al migcampista del Reial Madrid i Croàcia, Luka Modric.

Però des del 1956, el premi individual més gran sempre ha estat el Ballon d & apos; Or.

Dominat en l’última dècada per Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, el duo guanyador dels deu darrers premis, la Bola d’Or torna a oferir-se a París el 3 de desembre.

El dilluns s’anuncia la llista preseleccionada de 30 homes al llarg del dia.

Guanyada per primera vegada per Sir Stanley Matthews, la llista la compila la redacció de la publicació francesa France Football, amb el guanyador votat per periodistes de tot el món, amb un representant per nació.

La que tots volen (Imatge: Reuters)

Els jugadors, directius i periodistes elegits per votar pel premi assignen cinc, tres i un punt a tres jugadors nominats i guanya el jugador amb el major nombre de punts.

Aquí teniu la llista completa de candidats ...

Llista completa de 30 homes

GARETH BALE (Reial Madrid)

L'internacional gal·lès va marcar un impressionant doblet a la final de la Champions League, ja que el Reial Madrid va aconseguir tres victòries successives a la Copa d'Europa.

SERGIO AGUERO (Manchester City)

El davanter argentí Aguero va marcar el partit de Pep Guardiola quan va guanyar la Premier League i la Copa de la Lliga el passat mandat, aconseguint 30 gols en 39 partits. Ha sumat vuit en 11 en el que portem de temporada.

As del Manchester City, Sergio Aguero (Imatge: PA Wire)

ALISSON BECKER (Liverpool)

El número 1 del Brasil va arribar a quarts de final de la Copa del Món i a les semifinals de la Lliga de Campions amb la Roma, abans de completar una transferència de 67 milions de lliures esterlines a Liverpool a l’estiu.

KARIM BENZEMA (Reial Madrid)

El davanter de 30 anys va tornar a ser un home clau en l'èxit del Reial Madrid el mandat passat, anotant 12 i assistint 11 en els seus 47 partits.

EDINSON CAVANI (París Saint-Germain)

L'uruguaià va marcar 40 vegades en 48 partits contra els campions francesos en el seu camí cap al domini domèstic, mentre que també va impressionar al Mundial quan La Celeste va arribar als vuitens de final. Altres sis gols en vuit partits del PSG en el que portem de mandat.

Cavani té un registre extremadament impressionant a França (Imatge: Mark Robinson)

Thibaut Courtois (Reial Madrid)

últim dia per publicar postals de Nadal 2017

L’internacional belga va guanyar el Guant d’Or a la Copa del Món després d’haver protagonitzat durant la carrera de Bèlgica a la medalla de bronze.

CRISTIANO RONALDO (Juventus)

Golejador rècord històric del Reial Madrid i titular de la pilota de l'any passat, Ronaldo va guanyar la cinquena corona de la Lliga de Campions el 2018 abans de deixar Los Blancos en una mudança de 89 milions de lliures esterlines a la Juventus.

El jugador de 33 anys ha marcat quatre gols i ha registrat cinc assistències en nou partits per als bianconers fins ara.

L’actual titular i cinc vegades guanyador va marxar del Reial Madrid cap a la Juventus l’estiu passat (Imatge: REUTERS)

Kevin De Bruyne (Manchester City)

El belga va brillar durant la Copa del Món després d'una temporada excepcional al Manchester City, protagonitzant els 100 punts a la Premier League.

ROBERTO Firmino (Liverpool)

L'internacional brasiler Firmino va estar al cor de l'excel·lent carrera de Liverpool fins a la final de la Lliga de Campions de la temporada passada.

El 2017-18 va marcar 27 gols i va registrar 17 assistències per als vermells en 54 partits, un retorn excel·lent.

DIEGO GODIN (Atletico Madrid)

El defensor sense sentit continua representant l’equip de l’Atlètic de Madrid, de Diego Simeone, i va ser capità de l’èxit de la Lliga Europa.

També va portar Uruguai a quarts de final de la Copa del Món, perdent finalment contra els guanyadors de França.

El genial defensor de l’Atlètic de Madrid, Diego Godin (Imatge: Michael Steele)

ANTOINE Griezmann (Atletico Madrid)

Simeone diu que el francès ha estat el millor jugador del món durant els darrers dotze mesos i Griezmann pot assenyalar les seves medalles de la Lliga Europa i la Copa del Món.

Encaixat 29 vegades per l'Atleti la temporada passada i registrat quatre durant la Copa del Món, inclòs el penal per avançat a la final.

EDEN HAZARD (Chelsea)

Capità de Bèlgica al tercer lloc de la Copa del Món i va rebre la Pilota de Plata com el segon millor jugador de la competició, havent estat magnífic al llarg de tot; la seva exhibició de quarts de final contra Brasil va ser sens dubte la millor exhibició individual de Rússia.

Golejat 17 vegades per al Chelsea la temporada passada i ha tornat a començar aquest mandat, amb vuit de cada 10.

Hazard ha tingut un 2018 esplèndid (Imatge: REUTERS)

ISCO (Reial Madrid)

El realitzador espanyol va protagonitzar l'últim èxit de la Lliga de Campions del Reial Madrid i s'ha convertit en un element integral tant per al club com per al país en els darrers dotze mesos.

HARRY KANE (Tottenham Hotspur)

El màxim golejador de la Copa del Món, Kane es va embarcar sis vegades a les finals per guanyar la Bota d’Or.

Això va acabar amb 41 gols en 48 partits contra Spurs la temporada passada. És el millor número 9 del món?

N’GOLO KANTE (Chelsea)

Simplement, si Golo Kante no havia jugat a França a les finals de la Copa del Món, és difícil imaginar-los guanyant tot.

El migcampista del Chelsea solia estar aquí, allà i a tot arreu durant tota la competició, i va ser un dels motius principals del seu èxit, malgrat una final decebedora on va ser substituït aviat.

N & apos; Golo Kante posa amb el trofeu de la Copa del Món (Imatge: Getty Images)

HUGO LLORIS (Tottenham)

El porter va capitanejar França al Mundial a l’estiu. Segueix sent un dels millors de la Premier League, també.

MARIO MANDZUKIC (Juventus)

El davanter croat va liderar l'èxit del títol de la Juve la temporada passada abans de guiar el seu país a la final del Mundial.

SADIO MANE (Liverpool)

Mane va gaudir d'una altra campanya impressionant amb el Liverpool l'última vegada que va marcar, marcant gols clau en la seva carrera a la final de la Lliga de Campions.

Sadio Mane en acció (Imatge: Getty Images)

MARCELO (Reial Madrid)

El brasiler ha estat una figura clau en el domini del Reial Madrid sobre el futbol europeu i ha impressionat a la final contra el Liverpool a Kíev.

KYLIAN MBAPPE (PSG)

El millor talent jove del món ara mateix. Mbappe va ser excel·lent a Rússia i va guanyar el premi Jugador del torneig després de marcar a la final.

Mbappe celebra (Imatge: REUTERS)

LIONEL MESSI (Barcelona)

Es considera que va tenir un any baix, però Messi era màgic en comparació amb la resta.

Increïble 45 gols en totes les competicions del seu club, Messi va portar una Argentina sense esperança a les eliminatòries de la Copa del Món, inclòs un gol emblemàtic contra Nigèria.

Carlos Soler tackles Lionel Messi (Imatge: Getty Images)

LUKA MODRIC (Reial Madrid)

El petit mestre ja va recollir el premi a la millor categoria masculina de la FIFA, ara pot guanyar el més prestigiós Ballon d & apos;

El croat va inspirar Los Blancos en un tercer triomf consecutiu de la Champions, a més del seu treball incansable a Rússia per arrossegar Croàcia a la final.

NEYMAR (París Saint-Germain)

Un any destruït per la lesió pel que fa a l'èxit del club, amb res menys que la Lliga de Campions vist com una decepció.

No va poder cobrar vida a la Copa del Món, donant encara més importància a aquesta temporada amb el PSG; l'any que ve podria ser el seu moment.

Neymar té un rival al seu propi club per ser el millor (Imatge: AFP)

JAN Oblak (Atlètic de Madrid)

El millor porter del món? Molt possiblement.

Un monstre entre pals i un autèntic líder sota Diego Simeone amb l'Atleti.

PAUL Pogba (Manchester United)

Va florir amb el seu país a la Copa del Món, ajudant a França a aixecar el seu segon títol mundial.

Però la forma de club ha estat una altra qüestió, és a dir, fins que Pogba no inspiri el seu club a les darreres fases de la Lliga de Campions, sempre quedarà a la baixa de la Pilota d’Or.

IVAN RAKITIC (Barcelona)

Una peça clau per al seu club, tot i que sovint es passa per alt per als protagonistes.

L'estrella de Croàcia pot haver estat Modric, però Rakitic també els va permetre penjar amb una oposició superior dominant el mig del camp.

SERGIO RAMOS (Reial Madrid)

Una figura controvertida, però líder al terreny de joc i mentalitat que qualsevol gran jugador anhelaria. La Copa del Món es va disparar per donar al seu company d'equip Raphael Varane l'avantatge en termes de qui va tenir el millor any.

MOHAMED WRONG (Liverpool)

Un any brillant amb el Liverpool, simplement no va poder deixar de marcar.

La lesió a la final de la Champions League probablement li impedirà agafar el seu primer Ballon d & apos; Or.

LUIS SUAREZ (Barcelona)

Els seus poders poden desaparèixer, però encara és capaç de brillar.

Amb 31 gols en totes les competicions, de vegades es passa per alt la seva grandesa.

Raphaël Varane (Reial Madrid)

Gairebé l'any perfecte per a clubs i països, unint-se al club exclusiu de jugadors per guanyar la Lliga de Campions i la Copa del Món la mateixa temporada.